26.2.12

SAPS

Assalamualaikum



Hai, lama gila tak buat new entry
Tak dak idea (i-di-a)
Nak cakap pasai SAPS
Tadi, saja la bukak SAPS, tak tau apa tu SAPS? SAPS tu Sistem Analisis Peperiksaan S.... ??
Ok ok. ibu bapa punya cek. kita (student) tak boleh. tapi saya bukak sendiri, not my parents. Ngehngeh :)
Saya bukak sebab nak tau kedudukan dlm tingkatan, sbb sekolah saya tak cetakkan dekat slip peperiksaan kedudukan dlm tingkatan.
So saya bukak
Ni resultnya :
click untuk zoom

Banyak nak comment, comment ketidakpuasan hati
First, nama saya HURIL 'AIN BINTI AHMAD SUHAIMI. selalu sgt tertinggal koma atas A tu. Aishh ajagdjmahndjjdh
Second, agama saya ahh B? tapi mmg B pon. apa nak jadi ni Huril?
Third, sepatutnya BM saya B tapi kenapa A?
Fourth, sepatutnya saya 6A2B, tapi situ 7A1B?
Fifth, sepatutnya dlm kelas saya no. 4, tapi situ no. 2?
Sixth, sepatutnya kalau dah 7A1B, dan di sekolah cikgu kata 48 orang 8A End-Year Exam 2011 how come saya boleh number 28?
Cam bagus je ==' apa ni?

1 comment:

  1. VENUS KPOP MERCHANDISE
    Do visit our

    Blogshop- http://venuskpopmerch.blogspot.com/
    FB Page - http://www.facebook.com/pages/Venus-Kpop-Merchandise-Malaysia/322060967840015

    :)

    ReplyDelete