31.12.11

Dua Ribu Dua Belas

Assalamualaikum

actually i love that shoes. i found one masa dekat Padini Sale dkt Genting. Masuk wishlist tahun baru jugak ni ==

Back to the truely lully jully muully fully topic
It's 0229 hrs (jam mengikut garis lintang Greenwich handphone Huril 'Ain), January 1st 2012
Now 2012
Banyak benda yang menjadi kenangan 2011 sama ada pahit mcm ubat selsema Dr.Say ataupun manis mcm honey bunny sugar lady daddy == ahh,apa kena mengena ?
I would like to thanks to everyone that make my true days in 2011
Allhamdulillah Allah, telah membenarkan hambamu ini hidup di muka bumi Ya Allah.
Thanks to my family. Eventhough there's too many mistakes that I've done to you through past years. I would never repeat that again. Ibu bapa, ILOVEYOU (mcm nak p perang tak balik dah)
Kak Zaida and berdekatannya, thanks :D You guys rocks !
Thanks to my friends. 2A5, aku jumpa hampa almost everyday. Hampa la yang dok tgk gemuk kurus aku. Jatuh bangun aku. Friends forever :)

2012 is an important year for 2000s, 1997s and 1995s
penilaian menengah rendah for 97s
perang habis habisan. target pengetua are no C, D and fails. Only A and B
azam tahun baru mine (ohoh, ayat apa tu)
1. PMR mission
2. Lebih dekatkan diri dengan Allah, Insyaallah
3. inkkrs
4. Kurang berfacebook, tapi penuhkan masa dgn face the book. 2 hrs petang, 3 to 4 hrs malam
5. Kurangkan bertweeting, bertumblring, berblogging, berediting, and most important think berskype-ing 1 to 2 hrs a day
6. Kurangkan him, dia habis dah. Kau huril belum. Panjang lagi perjalanan kau. baru nk PMR, bukan SPM
7. Korea Kpop, alah tinggalkan kejap.

29.12.11

Heartless and 2012

Assalamualaikum


when the one that we love said something to you, apa apa la yang membuatkan kita rasa very the down, we try untuk tidak menjadi apa yang dikatakan itu kan ? ok, sorry kalau tak paham. ayat penin ==
it just about my heart.
ahh, maybe nnti dah start sekolah mesti lupa la dia. i 1000 percent sure lahh, lagipun dia akan hilang selama 31 hari 4 minggu dan 1860 jam (ayat pening lagi). so, tak mungkin dia akan call or message or 'wish birthday to me' (eheh, tak kot, berani dia tak wish!) kalau sekarang pon kurang. i know i bukan sapa sapa. i ja yang syok sendiri. maybe you dah ada someone yang special. i can't stop you. tapi sometime i rasa macam nak bgtau you ja. tapi kalau i buat tu mana perginya kata kata i yang "ain still kecik, tak penting pon semua tu. pelajaran penting. sbb tu ain tak tepi ja semua tu)
jumpa dia i feel like i'm really really happy :D i think i'm will not gonna love and like you sama macam i suka and sayang u dulu dan now, at this moment (2339 hrs, 29/12/11, Thursday)
sebab nampak mcm i tepuk sebelah tangan. maybe jugak you will find your special one there? i hope so.
yaa, maybe at first i have crush on you, it's too close. but it's too far to get you.
but the one sure thing that i want you to know is, i'll meet you again with my new look.
i'll meet you again with a new heart that is open for you. memories ain yang byk with you, buang tong sampah la senang. baru buang sampah dlm tong sampah tadi. kosong dah tong sampah tu. tunggu nak isi memories tu la.
i'm ready for letting you go ^^ chillax la brader ==

cakap pasal 2012
i want to do some changes into my life bila 2012.
inkkrs-code rahsia ^^
PMR 2012, 8As Mission
be a good girl
so bye bye. tido la. nahh :)

22.12.11

8As Mission

Assalamualaikum


Today is 22 December 2011. PMR 96' student ambik result. Ya, Ibrahimians mesti excellent !
PMR 2011 season end. Now it's our turn, PMR 2012.
I'm OFFICIALLY a PMR 2012 candidate by date today, you jelly =='
Banyak yang ibu pesan tadi
Antara :
1. Byk student Ibrahim dapat straight A. Ain pun mesti dapat. (terus keinsafan bermain diminda)
2. Ain jangan main main tahun depan. Start baca buku dari sekarang.
Then, my opahandak gave me this book
Misi 8A by Afiq and Nazry, pelajar cemerlang PMR dan SPM

Allhamdulillah buku ni dalam bentuk komik, memandangkan saya is not a novel lover. Tak la terkebil-kebil mata nak baca. Nak masuk chapter lain buku ni ada kata kata Mutiara dari ramai ilmiah. Antaranya

Yang meninggikan darjat seseorang ialah akal dam adabnya. Bukan asal keturunannya - ARISTOTLE
 Ada jugak tips tips yang sgt berguna. Buku ni OHSOME !



17.12.11

semalaman tak tidur =='

Assalamualaikum readers :)


After do all stuffs yang membuatkan aku tak tidur, i try to sleep. tapi sempat 30 minit dan ibu gerak solat Subuh. Cuba jugak tidur lepas Subuh, ahh. Tak boleh tidur. So i turned on my iPod and enjoyed the song.
I dah pecah rekod. Sekarang memang lah extra ngantuk. Tapi bila pegi kat katil, letak kepala, haram tak tidur lansung. Maybe dah biasa kot bangun awal for no reason. hik hik
New experience. SKYPE :D

16.12.11

Official Fanclub

Assalamualaikum

Ok, apa Huril'Ain ni ?! Cuti update pasai kpop ja. But who care, me ? No. It's my blog. I can write whatever i like.
Haters : There is a X on your right of your windows, just click on it when you feel that you don't want to read it and doesn't care about it, ok ?

Official Fanclubs
[I AM] - 2AM
[HOTTEST] – 2PM
[Black Jack] 2NE1
[4NIA] 4Minute
[ Play Girlz] After School
[구름] (Cloud) – Bi Rain
[V.I.P] – Big Bang
[B2UTY] – Beast/B2st
[점핑보아] (Jumping BoA) – BoA
[Everlasting] – Brown Eyed Girls
[Boice] C.N BLUE
[카시오페아] (Cassiopeia) – DBSK
[High Skool] Epik High
[Primadonna] - FT Island
[Affxtion] - F(x)
[Happiness] Gavy NJ
[White Angels] H.O.T
[Jewelry Box] Jewelry
[카밀리아] (Kamilia) – KARA
[Airen] Lee Seung Gi
[A+] Mblaq
[Prism/Prismatic] - Rainbow
[Lucky 7] – Se7en
[SHINee.W] (SHINee World) – SHINee [신화창조] (Shinhwa Changjo) – Shinhwa
[Seeya with You] - Seeya
[Friend] - SeS
[S♡NE] - SNSD
[TripleS] – SS501 
[E.L.F.] – Super Junior
[Diadem] T-ara Unofficial
[Total Eclipse / Traxian] - TRAX
[Shapely] - The Grace
[Kiss Me] – U-KISS
[Soulmate] V.O.S
[WonderFul] - Wonder Girls
[YounHapia] Younha
[Chocolyns] - Zhang Liyin

13.12.11

Happy Birthday , again :D

Assalamualaikum

Today : 14 Disember 2011

HAPPY BIRTHDAY TO ONEW (Shinee) AND B-BOMB/MINHYUK (Block B)

We will always support you guys

B-Bomb/Minhyuk, 21

Onew, 22

12.12.11

Shoutmix No More Free Service, Happy Birthday Seungri ^^

Assalamualaikum

hari ni ain bukak dashboard ada post yang mengatakan shoutmix dah tak free. i think benda tu main main ja. then ain tgk la shoutmix ain ditulisnya atas tu Important Message .Kinda shock ! Tapi nak buat mcm mana ? Started Januari 1 2012 dah tak leh guna freely. So just accept the fact lahh ! lagipun tadi blogwaliking blog lyssa faizureen ada dia bagi link untuk benda yang seakan shoutmix. klik sini

New topic


Saya sebagai 'kipas susah mati'nya Big Bang. merangkap VIPnya Big Bang (sorry ayat pusing tunggang terbalik) i would really really like to wish Lee Seung Hyun or his glamour name Seung Ri HAPPY BIRTHDAY ! Today (12/12/2011) is his 21th birthday ! He has grown up as a famous and talented singer in Big Bang or solo. We proud of you, our little maknae !


8.12.11

dengan kekesalan yang amat dikesali :(
MY BLOG IS ..

7.12.11

K-Pop ? Euww

Assalamualaikum

Ok, banyak dah ain nampak yang orang update entry dia sebab K-POP euww !
well, i know that it is your right to hate or love it. tapi janganlah nak bagi satu dunia tau. if you hate kpop, simpan sorang sorang. ok kalau nak buat entry pasai kau tu haters, silakan.
But no need to kutuk kutuk sgt kpop artis GAY, PONDAN, kalau yang pompuan BAJET CANTIK orang yang kata bajet cantik tu actually dia laa yang bajet cantik !

 O ops. Ternampak la nama kau minah ! Ain saja besokan gmbar ni
Bajet cantik alah, takat eyeliner melentik smpai ke kening buat apa ?!
aishh aku tak paham la.


padan muka kau, Park Bom nagging kat kau !




3.12.11

Taken (테이큰) Member Profile

Taken is made up of six members : Leader - Seongwoon, Da-On, Taehyuk, Seungyeol, Yujun and Geonwoo (Alex)
With their 'shoulder dance' and powerful melody of their title track 'Young Boy' of their first mini album ,Only One. The two other songs are Only One and Hold Up.

Members Profile


Seong Won

Real name : Seong Chang Yong
DOB : 5th April 1989
Height : 178 cm
Weight : 58 kg
Blood Type : O
Place of birth : Korea
Specialities : Vocal
Position : Leader, Sub-vocal

-able to speak English and some Japanese
-he has tattoo "you don't need any brains to listen to music".

Yu Jun

Real name : Kim Tae Shik
DOB : 27th February 1991
Height : 174 cm
Weight : 57 kg
Blood Type : A
Place of birth : Korea
Specialities : Rap, vocal
Position : Main vocal, rapper

Tae Hyuk

Real name : Kwak Tae Hyuk
DOB : 5th March 1991
Height : 178 cm
Weight : 58 cm
Blood type : A
Place of Birth : Korea
Specialities : Dancing
Position : Sub-vocal, choreographer

-studying at Myongji University Department of Spatial Design

Seung Yeol

Real name : Park Seung Yeol
DOB : 8th April 1991
Height : 180 cm
Weight : 63 kg
Place of Birth : Korea
Specialities : Vocal
Position : Main vocal

Da-On

Real name : Kim Min Hyuk
DOB : 11th April 1992
Height : 178 cm
Weight : 60 kg
Place of birth : Korea
Specialities : Acting
Position : Sub-vocal

Geon Woo (Alex)

Real name : Kim Geon Woo
DOB : 14th June 1994
Height : 183 cm
Weight : 70 kg
Blood Type : A
Specialities : Rapping, write lyrics
Position : Rapper, Maknae

-cannot speak France although he was born in France
-can speak English very well
-studing at Hallim Entertainment Arts High School

picture source : Twitter
* Seong Weon's twitter : http://twitter.com/#!/sswonn
* Yoo Jun's twitter : http://twitter.com/#!/UJun0314
* Tae Hyuk's twitter : http://twitter.com/#!/taehyuk0305
* Seung Yeol's twitter : http://twitter.com/#!/7148751
* Da-On's twitter : http://twitter.com/#!/daon12
* Geon Woo's twitter : http://twitter.com/#!/AceAlex94

Some picture of TAKEN




Angry Bird






Flawless skin








His face kinda SE7EN in this picture



Alex write it to Malaysia fans

2.12.11


Assalamualaikum wbt

Saya kembali menulis (menaip) selepas kegilaan hilang tentang MAMA Award aired on 8TV hari tu. AWESOME perkataan yang diberi.
Tahniah semua.
"Part B2ST, Hyungseung with Hyuna is the BEST
2NE1 , baby i'm so lonely lonely lonely dengan i am the best lagi gila gila best !"
Ok done about MAMA

It was about today
my ibu keluarkan satu ayat yang membuat aku gelang terbahak-bahak

ibu tengah mendownload file latihan OUM. tetiba lambat. ibu kata : alahh, dok lempaq kertas pulakk !
saya mcm : whatt ? lempaq kertas ?!
dengan cepatnya menuju ke ibu. dan melihat ,
kepada pengguna internet explorer akan jumpa benda ni bila mendownload file kan ?
//bumi itu mengeluarkan kertas dan melemparkan masuk ke file//

Mcm terangkat kening sikit ibu kata mcm tu. Dan aku gelak la paling kuat sangat sangat.